Zet op beginscherm

Bibliotheek IJzerlo

Over vereniging

Er is voor alle leeftijden wel iets te lezen; vele leuke kijk- en leesboeken, boeken voor beginnende en gevorderde lezers, maar ook een brede collectie boeken voor volwassenen.

Contact

Bibliotheek IJzerlo
Kruisdijk 17
7122JX Aalten

bibliotheek@ijzerlo.nl

Openingstijden
Dinsdag
14.00 – 15.00 uur

Vrijdag
19.00 – 20.00 uur

Wist u dat…

  • uw kind een grotere woordenschat krijgt door te lezen?
  • lezen de fantasie vergroot? 
  • de creativiteit bevorderd?
  • lezen een positieve invloed heeft op het concentratievermogen?
  • iedere dag een kwartier lezen al een structurele bijdrage levert aan de taalontwikkeling van uw kind? Dat zijn ruim 1.000.000 gelezen woorden op jaarbasis!

Dit zijn slechts een paar voorbeelden die aangeven hoe belangrijk lezen is. Plezier in lezen stimuleer je met een goede collectie boeken. Met een gevarieerd en actueel leesaanbod zorgen wij ervoor dat kinderen boeken kunnen lezen die bij hun belevingswereld en niveau passen. 
Bibliotheek IJzerlo heeft een collectie van ruim 4000 boeken, waarvan ca. 1500 boeken speciaal voor kinderen. En met uw hulp kunnen wij dat in stand houden!

Wilt u ons steunen word dan lid of donateur van Bibliotheek IJzerlo.

Het lidmaatschap kost u slechts € 15,00 per jaar. Het hele gezin is voor dat bedrag lid en kan onbeperkt boeken lenen. Ook kunt u als lid suggesties doen voor de aanschaf van nieuwe boeken.
Het lidmaatschap voor kinderen tot 18 jaar is gratis.

Wilt u geen lid worden, maar Bibliotheek IJzerlo wel financieel ondersteunen? Bijvoorbeeld omdat uw kinderen lid zijn? Dan kunt u donateur worden. 
Voor slechts € 10,00 per jaar helpt u de bibliotheek. Dit bedrag wordt jaarlijks via een automatische incasso afgeschreven.

Uw bijdrage is nodig om Bibliotheek IJzerlo open te houden. Daarmee kunnen wij de aanschaf van boeken, boekmaterialen, verzekeringskosten, etc. financieren.

Direct lid/donateur worden? Download het aanmeldformulier en stuur het ingevuld naar bibliotheek@ijzerlo.nl of lever het in tijdens de openingstijden.

Bestuurssamenstelling:

Jolien Hoftijzervoorzitter
Adrianne Mengerinksecretaris
Riny Tolkamppenningmeester
Mieke Eenink
Rina Kämink
Joost van Kempen
Ada Kremers
Cindy Rexwinkel
Ineke Slotboom
Janneke Tolkamp
overige leden

Evenementen